Kunstuitleen

Wilt u graag een schilderij of beeld van één van onze kunstenaars in huis halen? Of wilt u uw kantoor verrijken met een inspirerend kunstwerk? De aanschaf van kunst is een grote stap waarbij verschillende aspecten een belangrijke rol spelen. Bij Ann's Art kunt u ook terecht voor kunstuitleen. Dit houdt in dat u het kunstwerk huurt voor een minimale periode van één jaar. Op deze manier heeft u een mooi kunstwerk in huis, zonder dat u er een definitief aan vast zit.

Collectie kunstuitleen

Wij werken samen met een groot aantal kunstenaars, hierdoor kan er een breed en gevarieerd aanbod van schilderijen, grafiek en beelden worden aangeboden. U kunt bij Ann's Art terecht voor zowel abstract als figuratief werk en alles daartussenin. Het werk uit onze kunstuitleen collectie is voor een groot deel afkomstig van kunstenaars uit Noord-Nederland. Meer dan 200 bedrijven hebben al gekozen voor het huren van kunstwerken bij Ann’s Art. Bekijk hier de mogelijkheden voor kunstuitleen voor bedrijven. Behalve voor bedrijven is er ook kunstuitleen voor particulieren

Ann's Art kunstuitleen

Wilt u gebruik maken van kunstuitleen Ann's Art of wilt u meer informatie over het huren van een kunstwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een passend en deskundig advies op maat. Tevens bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze galerie om kunstwerken te bekijken of uw vraag te stellen.