Kunstuitleen particulier

Kunst kopen kan een grote stap zijn, daarom kunt u bij ons gebruik maken van de mogelijkheid om eerst kunst te huren. Het voordeel van kunstuitleen particulier is dat u een inspirende omgeving in huis haalt zonder dat u hier definitief aan vastzit. Voordat u een keuze maakt bieden wij tevens de mogelijkheid het kunstwerk een week vrijblijvend mee op zicht te nemen. Thuis kunt u immers het beste bepalen of dit kunstwerk echt hetgeen is wat u zoekt. 

Voorwaarden kunstuitleen particulier

Het huren van een kunstwerk is minimaal voor een periode van één jaar. De huurprijs per jaar bedraagt 15% van de verkoopprijs (exclusief btw). Als u na een jaar huren besluit tot aankoop van een kunstwerk krijgt u de helft van één jaar huur terug. Voor kunstwerken die binnen een maand na aflevering worden aangekocht wordt geen huur in rekening gebracht. Bij aankoop van een kunstwerk kunt u gebruik maken van de KunstKoop. U betaalt dan 10% van het aankoopbedrag direct en het resterende bedrag lost u renteloos in maximaal 36 maandelijkse termijnen af.

Kunstuitleen bij Ann's Art

De kunstuitleen particulier mogelijkheden zijn eindeloos. U heeft de keuze uit een ruime collectie kunstwerken afkomstig van diverse kunstenaars, welke terug zijn te vinden in onze galerie. Of u nu op zoekt bent naar abstractie of figuratie, onze galerie biedt een breed en gevarieerd aanbod schilderijen, grafiek en beelden.

Voor aanvullende informatie, vragen of advies over kunstuitleen particulier kunt u contact met ons opnemen. Tevens bent u van harte welkom in onze galerie om een kunstwerk te bekijken of eventuele vragen te stellen.