ZW7

de-Passages is een in 2000 gestart ‘nomadisch’ gezelschap dat tentoonstellingen maakt met een wisselende groep kunstenaars uit verschillende disciplines. Zij maken exposities die elkaar associatief en inhoudelijk aanvullen. Iedere ‘de-Passages’‐expositie is daarom een momentopname en onderdeel van het project. De samenstelling van de groep is wisselend, wat de kunstenaars bindt is een geestverwantschap in de ruimste zin van het woord. De groep is niet homogeen, maar complementair.

Met de kracht van een zuidwestenwind zijn zeven kunstenaars ditmaal naar het Noorden getogen. Bij Ann’s Art laten Frans Boomsma, Margreet Bouman, Richard Neef, Ronald Ruseler, Ge-Karel van der Sterren, C.A. Wertheim en Zijlmans & Jongenelis hun werk zien. ZW7 belooft een kwalitatief hoogstaande en buitengewoon interessante expositie te worden.

De opening vindt plaats op zaterdag 28 mei om 14.00 uur. Gedurende deze middag zal de inschuifbouwkeet van Mr. Rizzo op de binnenplaats van Vos interieur te betreden zijn!

Mr. Rizzo is een medium die het publiek een bevrijdende ervaring biedt. Met zijn inschuifbouwkeet brengt hij een ervaring van één minuut die je nooit meer vergeet; Een heel scala aan emoties passeert de revue tijdens deze ultra korte voorstelling. Spanning en angst voor het onbekende tijdens de inschuif. Binnen volgen verwondering en surrealisme. Een kort schrikeffect is de inleiding voor allerlei bespiegelingen over jezelf en de relatie die je zojuist bent aangegaan met het medium. In deze wanhopige toestand is een humoristische kijk op de zaak je enige redding. Als je dan hard lachend weer naar buiten wordt getrokken is het onmogelijk de vragen van omstanders te beantwoorden. Mr. Rizzo is een idee van, en wordt uitgevoerd door Richard Neef, al jaren werkend onder de naam VJ NEEF, de vormgeving is van Karin Arts.