Kunstverkoop particulieren

Hieronder vindt u kunstwerken die door ons worden aangeboden namens particulieren. Redenen voor het op de markt brengen van deze werken kunnen van uiteenlopende aard zijn: een nalatenschap, herschikking van collectie, financiële redenen, etc. De prijs van een kunstwerk staat vermeld onderaan de afbeelding. U kunt hierna een aanvraag tot aankoop indienen. Staat er geen prijs bij vermeld dan kunt u middels de aanvraag een bod uitbrengen.

 

Aanvragen

 

Wilt u ook gebruik van deze verkoopmogelijkheid maken? Dat kan!

Bent u in het bezit van één of meerdere kunstwerken die u te gelde wilt maken dan kunt u contact met ons opnemen via de mail. Hierin noemt u de naam van de kunstenaar, titel, techniek, formaat, jaar van vervaardiging, aankoopbewijs (bij wie?), aankoopprijs en een goede, grote afbeelding(en). Ook hebben we gegevens nodig over de toestand van het werk (eventuele schade, lijst, ed.)  Na ballotage spreken wij, in overleg met u, een prijs en een termijn van publicatie af. Vanzelfsprekend vragen wij voor onze bemiddeling een vergoeding. Meer informatie kunt u bij ons opvragen.

Wij proberen door onze ballotage de echtheid en kwaliteit van een aangeboden kunstwerk te garanderen. De galerie kan hiervoor echter niet aansprakelijk worden gesteld, de uiteindelijke aansprakelijkheid ligt bij de verkoper. Indien een aangeboden of verkocht kunstwerk niet origineel blijkt te zijn of beschadigd is, dan is de verkoper hiervoor aansprakelijk.

NB. Kunstenaars kunnen geen gebruik maken van deze dienst.